Search

 
 
rss feed


Forums

pvcsnathan's rct archive :: Forums :: Games :: RollerCoaster Tycoon 3
 
<< Previous thread | Next thread >>
Post howmany fps you got on my parks in here.
Go to page       >>  
Moderators: pvcsnathan
Author Post
RAZGRIZ10000
Sun Jun 24, 2007 07:01pm
Member: 32
Joined: 17-Oct 06
Posts: 1047

CoasterBeans: 5347cb
Spent: 21512cb
Since it has become popular discussion in a thread not of this subject I posted one so you can talk about it.

Have fun -Razzy
Back to top
pvcsnathan
Sun Jun 24, 2007 08:24pm
"Hello, Domo!"

Member: 1
Joined: 1-Aug 05
Posts: 1529

CoasterBeans: 2946cb
Spent: 38857cb
I have the Halo demo, does that count?

[ Edited Sun Jun 24, 2007 08:25pm ]
Back to top
Website
maxfreak
Sun Jun 24, 2007 08:31pm
Member: 54
Joined: 5-Mar 07
Posts: 94

CoasterBeans: 950cb
Spent: 4195cb
I dunno since your parks dont even run on my comp! ROFL!!!!!!!!!!!
Back to top
RAZGRIZ10000
Sun Jun 24, 2007 08:45pm
Member: 32
Joined: 17-Oct 06
Posts: 1047

CoasterBeans: 5347cb
Spent: 21512cb
^that works.
Back to top
chaoslemon
Fri Jun 29, 2007 07:10pm
A lemon made from Chaos concentrate
Member: 66
Joined: 5-Jun 07
Posts: 82

CoasterBeans: 665cb
Spent: 8669cb
Vanilla hills was actually only 5 fps when 1500 people were in it and went up to 12 after the people left.
Back to top
RAZGRIZ10000
Fri Jun 29, 2007 10:19pm
Member: 32
Joined: 17-Oct 06
Posts: 1047

CoasterBeans: 5347cb
Spent: 21512cb
^I'm rather suprized.
Back to top
chaoslemon
Fri Jun 29, 2007 10:54pm
A lemon made from Chaos concentrate
Member: 66
Joined: 5-Jun 07
Posts: 82

CoasterBeans: 665cb
Spent: 8669cb
^I'm not.
Back to top
RAZGRIZ10000
Fri Jun 29, 2007 11:02pm
Member: 32
Joined: 17-Oct 06
Posts: 1047

CoasterBeans: 5347cb
Spent: 21512cb
what kind of processer and video card are you running again?
Back to top
chaoslemon
Sun Jul 01, 2007 10:57pm
A lemon made from Chaos concentrate
Member: 66
Joined: 5-Jun 07
Posts: 82

CoasterBeans: 665cb
Spent: 8669cb
You mean RAM? 128 mb, not sure what kind of video card. I'd assume it's pretty good if it can run something like that.
Back to top
RAZGRIZ10000
Mon Jul 02, 2007 02:26pm
Member: 32
Joined: 17-Oct 06
Posts: 1047

CoasterBeans: 5347cb
Spent: 21512cb
Yeah because my old computer had 256mb of RAM and it would'nt have ran Vannila Hills.
Back to top
pvcsnathan
Mon Jul 02, 2007 09:12pm
"Hello, Domo!"

Member: 1
Joined: 1-Aug 05
Posts: 1529

CoasterBeans: 2946cb
Spent: 38857cb
It's not only the ram that determines how a computer will run the game.
Back to top
Website
RAZGRIZ10000
Mon Jul 02, 2007 10:00pm
Member: 32
Joined: 17-Oct 06
Posts: 1047

CoasterBeans: 5347cb
Spent: 21512cb
^I guess so.
Back to top
AceofIrish
Wed Jul 04, 2007 09:26am
Member: 73
Joined: 4-Jul 07
Posts: 4

CoasterBeans: 320cb
Spent: 300cb
YAY RCT, havent played thsi game in ages, its a fun game, haha, that one guy, you icon is from ace combate 5 aint it. lol. i have that game too.
Back to top
RAZGRIZ10000
Thu Jul 05, 2007 10:46am
Member: 32
Joined: 17-Oct 06
Posts: 1047

CoasterBeans: 5347cb
Spent: 21512cb
^I love both the Ace Combat and RCT series.
Back to top
AceofIrish
Fri Jul 06, 2007 09:25pm
Member: 73
Joined: 4-Jul 07
Posts: 4

CoasterBeans: 320cb
Spent: 300cb
Ever since i played the first one when i was 9 i wanted to be a fighter piolet, im 17 now, but i cant join the airforce cause of bad eye site, i have a piolets license tho. its kinda cool.

[ Edited Sat Jul 07, 2007 07:18pm ]
Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by e107 Forum System


 




Powered by e107.

© 2005-2008 Nathan Skelton



By using this site you agree to our Terms of Service.


Render time: 0.0801 sec, 0.0187 of that for queries. DB queries: 89. Memory Usage: 2,570kB